Grootvalk is het onderdeel binnen vandervalk+degroot dat verantwoordelijk is voor de opbouw van materieel en voor materieelbeheer in alle facetten.

Materieel in eigen beheer

Vandervalk+degroot ontwikkelt haar materieel in eigen beheer, met bijna onbeperkte doorontwikkelingsmogelijkheden tot gevolg. Bovendien kan het materieel hierdoor nog effectiever en efficiënter gemaakt worden. Groot voordeel is dat de eigen machinisten middels directe feedback en verbetervoorstellen de ontwikkel-engineers voeden. Simpelweg betekent dit dat er materieel ontwikkeld wordt waarmee hogere producties behaald kunnen worden tegen lagere kosten. Een duurzame ontwikkeling van de laatste 10 jaar is dat materieel niet meer gespoten wordt, maar dat gekozen wordt voor het milieuvriendelijkere poedercoaten.

Grootvalk is gevestigd in Waalwijk waar tevens de afdeling Techniek en Innovatie is ondergebracht. In onze eigen fabriek worden zowel de totale opbouw van reinigingswagens, als alle elektronica en fijnmechanica vervaardigd. Grootvalk is tevens leverancier van materialen voor de reinigingsbranche waaronder gasmeters, spuitkopen en rioolafsluiters.

Wilt u meer weten over de mogelijkende die vandervalk+degroot op het gebied van materieel voor u kan betekenen, vul dan het contactformulier in of bel 0416-333555.

 

Nieuw Materieel / Innovaties

 

Vestigingen valk+degroot

vandervalk+degroot-groep

20 vestigingen

600 medewerkers

in Nederland, België en UK

zoek op site: