Onderzoek en Advies
Bij vandervalk+degroot combineren we kennis van zaken met innovatieve oplossingen. In de loop van vier decennia hebben we te maken gehad met vrijwel elk reinigingsprobleem. Expertise, die via vandervalk+degroot Onderzoek & Advies beschikbaar is voor onze opdrachtgevers. We bieden u een advies op maat, toegesneden op de oplossing van uw probleem.

Daarnaast zijn we inzetbaar voor de inspectie van rioleringen en leidingstelsels, met of zonder verhangmeting, voegwijdtemeting en rapportage op cd-rom of DVD uitgevoerd door ervaren inspecteurs. Ook zijn we actief op het gebied van renovatie met traploos instelbare deelrenovatie-manchetten. De Quick-Lock renovatiemanchet is simpel te plaatsen, sterk en relatief smal, maar ook nog eens voordeliger dan traditionele technieken.
 

Inspectie databank

Inventarisatie

Bij het aanmaken van een inspectiedatabank bepalen we in overleg met de opdrachtgever welke inspectiegegevens geïmplementeerd moeten worden. Hierin zijn nagenoeg geen beperkingen. Zo kunnen naast de reeds digitale inspectiegegevens analoge inspecties gedigitaliseerd worden en de, bij de uitvoering, gebruikte tekeningen ingescand worden.

Harde schijf

De selectie van het type externe harde schijf is afhankelijk van de hoeveelheid te implementeren inspectiegegevens waarbij extra ruimte gereserveerd wordt voor nieuwe inspectieprojecten.
De toegepaste mapstructuur is inzichtelijk zodat een ieder eenvoudig de inspectiegegevens kan vinden.
Leitec bewaart tevens van uitgeleverde harde schijven een back-up, zodat in geval van kwijtraken of defect raken van de harde schijf niet alle inspectiegegevens verloren gaan.

Lite-menu

De externe harde schijf wordt voorzien van een in Excel opgebouwd overzicht van de, tijdens de inspectie, vastgelegde strenggegevens (straatnaam, startput, eindput, diameter, materiaalsoort, e.d.). Doordat er op al deze strenggegevens een zoekopdracht gegeven kan worden, kunt u eenvoudig de door u gezochte streng vinden. U bent dan nog slechts enkele muisklikken verwijderd van het beeldmateriaal en de overige inspectie-gegevens. In het overzicht kunt u tevens fouten in de ingevoerde inspectiegegevens nog corrigeren, zodat verkeerde gegevens niet blijven terugkeren.

Voordelen

  • Inspectiegegevens eenvoudig overzichtelijk en inzichtelijk;
  • Een harde schijf met alle inspectie-gegevens en beeldmateriaal;
  • Slecht werkende of verlies van dvd’s/cd’s is verleden tijd;
  • Menu werkt met Excel, geen extra software benodigd;
  • Putnummers, straatnamen, diameters en nog veel meer gegevens zijn te wijzigen;
  • Door de aanwezigheid van een back-up is verlies van data tot een minimum beperkt.

 

Nieuwste versie Lite-menu 
De nieuwste Lite-menu versie is gelanceerd. Deze nieuwe versie is compatible met de meest gangbare Windows besturingssystemen (tot en met Windows 8) en Excel (2000, 2003, 2007 en 2010). Daarnaast is de viewer uitgebreid en is het mogelijk direct vanuit het zoekmenu PDF rapportages en videobestanden op te starten. Tijdens het bijwerken van de inspectiedatabank zal vandervalk+degroot iedere harde schijf voorzien van de nieuwste versie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

 

 

Nieuw Materieel / Innovaties

 

Vestigingen valk+degroot

vandervalk+degroot-groep

20 vestigingen

600 medewerkers

in Nederland, België en UK

zoek op site: