Rioleringsbeheer en rioolonderhoud door Vandervalk + degroot

Rioleringsbeheer en rioolonderhoud voor openbare ruimte

Denkt u er ook over na om al het beheer en onderhoud in de openbare ruimte of delen ervan uit te besteden aan een betrouwbare partner? Wilt u geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw complete bedrijfsterrein inclusief het rioolstelsel? Wilt u meer efficiency binnen vastgestelde beeld kwaliteitseisen en een hogere kwaliteit van het onderhoud? Dan is het uitbesteden van het rioleringsbeheer een goede optie en bent u bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze riolering kunnen we gezond en veilig leven. Daarom is het zo belangrijk dat we ze inspecteren en reinigen. Natuurlijk kent iedereen onze wagens. En het werk lijkt allemaal zo simpel. Maar, je moest eens weten wat er ondergronds gebeurt, wanneer een van de bedrijven van vandervalk+degroot aan het werk is. Check onze animatievideo!

Efficiënt rioleringsbeheer

Vandervalk+degroot verzorgt onder andere het complete rioleringsbeheer in de gemeente Haarlem. Samen met BAM zijn wij partner voor het totale beheer en onderhoud van de openbare ruimte waarbij vandervalk+degroot het domein riolering voor haar rekening neemt. Deze vernieuwende aanpak levert voor de gemeente een reductie op in het aantal onderhoudscontracten, een overzichtelijkere situatie, meer efficiency en een hogere kwaliteit en vanwege het prestatiecontract ligt verantwoordelijkheid bij de uitvoerende partij.

Dit betekent dat vandervalk+degroot/Bam binnen het vastgestelde taakstellend budget naar eigen inzicht kan bepalen wat nodig is om aan de contracteisen te voldoen. Middels audits wordt het kwaliteitsniveau van de te leveren producten, processen, het uitgevoerde onderhoud en de beschikbaarheid van de openbare ruimte getoetst.

De gemeente Hellevoetsluis is een van de eerste gemeenten waar het rioleringsbeheer middels een beste value procurement / prestatiecontract is aanbesteed. Bij een dergelijk contract is contact en communicatie tussen beide partijen van groot belang om zo het proces efficiënt en kwalitatief uit te kunnen voeren.

Rioleringsbeheer door vandervalk+degroot

Maar ook het rioleringsbeheer en onderhoud van bedrijfsterreinen is voor ons geen onbekend terrein. Zo zijn wij al jarenlang actief op de terreinen van Bavaria. Wij zijn bekend met de eisen uit de milieuvergunning, verzorgen tijdig de rioolinspecties, zorgen dat het riool zonder problemen doorloopt middels preventief onderhoud, voeren tijdig reparaties uit en maken het mogelijk dat u zich ongestoord met uw corebusiness bezig kunt houden.

Vandervalk+degroot is uw partner voor het beheer van uw riolering. Van onderzoek en advies tot rioolinspectie, rioolreiniging, rioolrenovatie en databeheer. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuws

15 maart 2018
Cursus ‘Veilig werken langs de weg’ voor medewerkers van vandervalk+degroot

Van januari tot en met april 2018 volgen 119 medewerkers van vandervalk+degroot de cursus ‘Veilig werken langs de weg’ bij DON Opleidingen.

>> Lees meer

08 februari 2018
Rioleringsklus gemeente Rotterdam​

Eind 2017 heeft vandervalk+degroot in opdracht van de firma Brem een glasvezelkabel voor het opmeten van foutaansluitingen over een afstand van 700 meter in een riolering in Rotterdam gespoten.

>> Lees meer

05 februari 2018
Derde nieuwe inspectiebus de weg op

Onze inspectievloot breidt uit. Vorige week is er weer een nieuwe inspectiebus de weg op gegaan. Ook deze inspectiebus is voorzien van de nieuwste technieken.

>> Lees meer

26 januari 2018
Vandervalk+degroot bepaalt nieuwe CO2 reductiedoelstelling

Vandervalk+degroot bepaalt nieuwe CO2 reductiedoelstelling voor de komende 3 jaar en zet in op CO2 reductie van 3%.

>> Lees meer

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

 

 

 

Specialist in duurzaam management op het gebied van
 

RIOLERINGSBEHEER

Informatie aanvragen

of ontdek ons hier
Van der Valk & de Groot


 

REINIGING INSPECTIE RENOVATIE INNOVATIE
Reiniging vandervalk+degroot inspectie vandervalk+degroot Renovatie vandervalk+degroot Innovatie vandervalk+degroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot

Van der Valk en De Groot
Vandervalk+degroot