Reinigingsbedrijf 

Wij hebben een groot aanbod reinigingsvoertuigen waardoor we (gespecialiseerd) reinigingswerk van A tot Z uitvoeren, om u te ontzorgen. Van het reinigen van uw riolering tot de reiniging van verkeerstunnels. Wij komen bij u langs om alles schoon te maken.

Eigen materieel

Al het materieel maken we bij vandervalk+degroot zelf: van het ontwerp tot aan opbouw en onderhoud. Daardoor kunnen we praktijkgerichte bevindingen direct toepassen, wat ons materieel tot de beste in zijn soort maakt. Daarbij is ons personeel ervaren en gecertificeerd en dat bij elkaar opgeteld maakt vandervalk+degroot de beste keuze op het gebied van (gespecialiseerde) reiniging.

Meer informatie over de mogelijkheden voor reinigen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Reiniging door vandervalk+degroot

Materieel in eigen beheer

Vandervalk+degroot ontwikkelt haar materieel in eigen beheer, met bijna onbeperkte doorontwikkelingsmogelijkheden tot gevolg. Het materieel kan hierdoor nog effectiever en efficiënter gemaakt worden. Groot voordeel is dat de eigen machinisten met directe feedback en verbetervoorstellen de ontwikkelengineers voeden. Simpelweg betekent dit dat er materieel ontwikkeld wordt waarmee we hogere producties kunnen behalen tegen lagere kosten, wat voordelig is voor u.

vandervalk+degroot reiniging Riolering laten reinigen

Grootvalk is het onderdeel binnen vandervalk+degroot dat verantwoordelijk is voor de opbouw van materieel en voor materieelbeheer in alle facetten. Grootvalk is gevestigd in Waalwijk waar ook de afdeling Techniek en Innovatie is ondergebracht. In onze eigen fabriek worden zowel de totale opbouw van reinigingswagens als alle elektronica en fijnmechanica vervaardigd. Grootvalk is ook leverancier van materialen voor de reinigingsbranche waaronder gasmeters, spuitkoppen en rioolafsluiters.

Soorten van reinigen:

Reinigingsbedrijf direct inschakelen

Specialisten inschakelen die u riool of andere vastzittende leidingen of kolken reinigen? Maak direct een afspraak met Vandervalk+degroot door het formulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen. 

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland Verenigd Koninkrijk België Vandervalk + degroot
Nederland Verenigd Koninkrijk België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot

Vandervalk+degroot