RioolOntstopping en rioolreparaties

24-uurs hulpdienst ontstoppen

Het riool werkt niet van negen tot vijf. Op ieder moment van de dag kan het gebreken vertonen, soms klein, soms groot maar vaak met vervelende gevolgen. Daarom is de rioolservice van Vandervalk+degroot 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week, het hele jaar door. Heeft u problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? Onze monteurs lossen het snel en goed voor u op. Bel direct 013 - 531 35 00 of meld uw verstopping

Rioolreparatie

Vandervalk+degroot is het ontstoppingsbedrijf die al uw riool in en rondom uw vestiging of huis kan repareren en vernieuwen. Dit is vaak nodig als het riool verzakt is of als er wortels door het riool groeien. Ook bij hele oude rioleringen is een vernieuwing aan te raden, om eventuele (toekomstige) problemen te voorkomen. Voor reparatie van de riolering zijn meerdere mogelijkheden. We kunnen het defecte deel van de riolering vervangen door PVC materiaal. 

Vandervalk+degroot als ontstoppingsbedrijf 

Onze rioolservice werkt enkel met eigen materiaal. Dit stelt ons in staat om tegen lage kosten uw riool te kunnen ontstoppen met praktijkgerichte oplossingen. Elke klus is anders, daarom behandelen wij ook elke klus anders. Ons personeel is ervaren en gecertificeerd, dit maakt dan wij het ontstoppingsbedrijf zijn voor uw klus! 

Kosten riool ontstoppen 

De kosten van het ontstoppen van uw afvoer, gootsteen of toilet is afhankelijk van de situatie. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en wij ontstoppen het riool voor u.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot