Rioolreiniging

Ieder rioolstelsel vraagt om een eigen manier van reinigen. Voor rioleringen met kleine diameters zijn bijvoorbeeld andere reinigingsmethoden nodig dan voor riolen met grote diameters. Vandervalk+degroot heeft hiervoor veel verschillende reinigingsvoertuigen en toebehoren in huis. Van de standaard combinatie van een hogedrukwagen en een vacuümwagen voor de grote diameter, tot de combi-wagens en de recycle combi-wagens voor de reiniging van kleine diameters. Ice-piggen, reinigen met schaafijs, behoort ook tot de mogelijkheden.

Combiwagens

Gemalen, pompputten, septictanks en kleine riolen liggen niet altijd op plaatsen waar ruimte genoeg is voor twee voertuigen. Met onze zelf ontwikkelde en gebouwde combiwagens kunnen wij wel op die plaatsen komen.  

Combiwagen vandervalk+degroot

Recycle combi

In maart van 2016 namen we de eerste Recycle combi in gebruik, ook deze bouwden we zelf. Een team van 3D engineers en monteurs heeft het reinigingsvoertuig gebouwd en opgeleverd. Het voertuig is voorzien van een ergonomische uitzwenkarm en afstandsbediening.

Rioolreiniging

De inzet van een recycle combi heeft een aantal belangrijke voordelen:

Voertuig specificaties:

Ice-piggen

Reinigen met schaafijs

Een riool met vastzittend vuil? Ice-piggen kan de oplossing zijn. Een simpele maar erg effectieve manier voor het reinigen van drukriolering. Deze gepatenteerde methode waarbij we reinigen met behulp van schaafijs bewees zich al in het drinkwater leidingnet en werkt ook goed in afvalwater persleidingen.

Hoe werkt de ice-pig?

Het schaafijs brengen we in de leiding. Waterdruk zorgt ervoor dat het door de leiding glijdt. Een lichte tegendruk zorgt ervoor dat de ice-pig 'ijs' blijft tot het punt waar het nodig is. Het ijs heeft een schrapende en snijdende werking waardoor het vastzittend vuil verwijdert.

Ice-piggen vandervalk+degroot Riool schoonmaken

 

 

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland Verenigd Koninkrijk België Vandervalk + degroot
Nederland Verenigd Koninkrijk België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
 

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Belangrijkste Diensten

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot

Vandervalk+degroot