Putinspectie met de IBAK-PANORAMO SI

Vandervalk+degroot heeft vorige week een IBAK-PANORAMO SI in gebruik genomen. Hiermee kunnen putten en schachten op een efficiënte manier geïnspecteerd worden. De put kan daarbij helemaal in 3D worden gevisualiseerd.

De camera heeft twee vervormingsvrije groothoeklenzen die boven en onder geplaatst zijn. De inspecteur laat de camera tot net boven de bodem van de put zakken en haalt deze met een constante snelheid weer naar boven. Doordat de inspectie op deze manier snel uitgevoerd kan worden, is een bijkomend voordeel dat de overlast voor het verkeer tot een minimum wordt beperkt.

De foto's worden vervolgens geconverteerd naar 3D-beelden die direct of op kantoor geclassificeerd kunnen worden. De inspecteur kan op elke positie in de put stoppen, 360° ronddraaien, zoomen en snapshots opslaan. Tegelijkertijd kan ook de volledige geometrie worden vastgelegd.

De camera is aangeschaft voor werkzaamheden in Almere en wordt voor het eerst in gebruik genomen op inspectiebus 70064. De put-PANO is in de toekomst inzetbaar in alle nieuwe PANORAMO-inspectiebussen.

Putinspectie met de IBAK-PANORAMO SI

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot