Over vandervalk + degroot

De groei van vandervalk+degroot

Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. De nieuwe tijd vraagt om nieuwe werkwijzen en contractvormen. Vandervalk+degroot is actief in Rioolbeheer en heeft kennis in huis over assetmanagement. Een van de unieke zaken van ons bedrijf is dat ons materieel in eigen beheer wordt gebouwd en onderhouden door Grootvalk.

Wij zijn een internationale speler. Verspreid over 20 vestigingen in Nederland, België en Engeland staan de ruim 600 medewerkers elke dag weer centraal. We voeren opdrachten uit voor overheden, ondernemingen en particulieren.

Kernwaarden:

Key figures:

Key figures vandervalk+degroot

Onze werkwijze

Maatwerk voor uw riolering
Onze aanpak begint met een projectplan op maat dat past bij uw rioleringsonderhoudsvraag. Wij adviseren hoe u op de meest kostenefficiënte wijze uw rioolreinigings, -inspectie of -renovatieprobleem kunt oplossen. Daarbij rekening houdend met de vooraf gestelde doelen.

Altijd een vestiging bij u in de buurt
Omdat vandervalk+degroot door heel Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk vestigingen heeft, zijn we altijd dicht bij u in de buurt en kunnen we snel inspelen op iedere situatie. Dat is niet alleen prettig bij de reguliere werkzaamheden, maar zeker ook wanneer u met een calamiteit wordt geconfronteerd. Deskundig en betrouwbaar personeel in combinatie met innovatieve technologieën en goed en veilig materieel, zorgen ervoor dat u snel en efficiënt wordt geholpen. Dienstverlening in de volle breedte.

Duurzaamheid staat voorop
vandervalk+degroot zorgt dat restmaterialen zoals riool-, kolken- en gemalenslib evenals veegzand, zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled worden. Ook hierbij adviseren wij u in de keten van wettelijke afvoer en verzorgen eventueel de afvalregistratie met de benodigde afvalstroomnummers.

 

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland Verenigd Koninkrijk België Vandervalk + degroot
Nederland Verenigd Koninkrijk België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
 

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Belangrijkste Diensten

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot

Vandervalk+degroot