faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconVestigingen in Nederland en België favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Sollicitatendatabase

Ik ben akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de sollicitantendatabase van vandervalk+ degroot. Deze gegevens zullen wij maximaal tot 1 jaar na het einde van de sollicitatieprocedure bewaren, hierna zullen wij u opnieuw om toestemming vragen.

U kunt te allen tijde uw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Indien u niet akkoord gaat met het bewaren van uw gegevens in de sollicitantendatabase van vandervalk+ degroot zullen uw gegevens worden verwijderd na 4 weken vanaf het moment dat we u hebben laten weten dat wij uw kandidatuur afwijzen, u niet uitnodigen voor een sollicitatiegesprek of u niet aannemen.

Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven en uitsluitend gebruikt t.b.v. uw sollicitatie. Gegevens in de database worden geanonimiseerd gebruikt voor statistische doeleinden. Uw gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen.

Projecten

Vestigingen

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot