Onderzoek en Advies

Bij vandervalk+degroot combineren we kennis van zaken met innovatieve oplossingen. In de loop van vijf decennia hebben wij veel reinigingsproblemen aangepakt. Expertise, waardoor wij u  advies op maat kunnen bieden.

 Onderzoek en advies vandervalk+degroot

Inspectie databank

Inventarisatie

Bij het aanmaken van een inspectiedatabank bepalen we in overleg met u welke inspectiegegevens we implementeren. Hierin zijn bijna geen beperkingen. Zo kunnen we analoge inspecties digitaliseren en de bij de uitvoering gebruikte tekeningen inscannen.

Harde schijf

De selectie van het type externe harde schijf is afhankelijk van de hoeveelheid inspectiegegevens die u terug wilt kunnen kijken. De mappenstructuur op de harde schijf is inzichtelijk zodat u eenvoudig de inspectiegegevens kunt vinden.
We bewaren van uitgeleverde harde schijven ook een back-up. Als de harde schijf namelijk kwijtraakt of stuk gaat, gaan niet alle gegevens verloren.

Lite-menu

Op de externe harde schijf staat een overzicht in Excel van de vastgelegde strenggegevens (straatnaam, startput, eindput, diameter, materiaalsoort, e.d.). Doordat u op al deze strenggegevens een zoekopdracht kunt geven, kunt u elke streng makkelijk vinden. U bent dan nog slechts enkele muisklikken verwijderd van het beeldmateriaal en de overige inspectiegegevens. In het overzicht kunt u ook fouten in de ingevoerde inspectiegegevens corrigeren zodat verkeerde gegevens niet blijven terugkeren.

Voordelen

Nieuwste versie Lite-menu

De nieuwste Lite-menu versie is gelanceerd. Deze nieuwe versie kunt u gebruiken met de Windows besturingssystemen (tot en met Windows 8) en Excel (2000, 2003, 2007 en 2010). Daarnaast is de viewer uitgebreid en kunt u direct vanuit het zoekmenu PDF rapportages en videobestanden opstarten. Tijdens het bijwerken van de inspectiedatabank voorzien wij iedere harde schijf van de nieuwste versie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot