Privacy Statement vandervalk+degroot en VDV cleaning

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en beschermen alle privacy gevoelige informatie die aan vandervalk+degroot en VDV cleaning verstrekt wordt. Vandervalk+degroot en VDV cleaning spannen zich naar alle redelijkheid in om deze informatie vertrouwelijk te behandelen en deze te verwerken op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. In dit Privacy Statement lichten wij graag toe voor welke doeleinden wij de persoonsgegevens verwerken.

Persoonlijke informatie

Bij het aanvragen van documentatie, het invullen van het contactformulier of bij het aanmelden van de nieuwsbrief op de website geef je ons uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken. Daarnaast worden er persoonsgegevens gegenereerd tijdens je bezoek aan onze website. Met name het IP-adres van je computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt, worden geregistreerd. We verwerken je gegevens voor verschillende doeleinden, zoals het aanbieden van informatie, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, relatiebeheer en voor (statistisch) onderzoek naar het gebruik van de website en online diensten, ter verbetering van onze dienstverlening.

Als je een contactformulier op onze website invult, of ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard, zolang als naar de aard of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
 

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om het verlies van persoonsgegevens of onrechtmatige verwerking tegen te gaan. Zo worden de (persoons)gegevens die je invult binnen onze website tijdens de verzending versleuteld en vindt de verzending van (persoons)gegevens via een beveiligde verbinding plaats.

Websitegebruik

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om je instellingen en voorkeuren te onthouden. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser. Via onze website worden cookies geplaatst van Google, als deel van de ‘Analytics’-dienst.

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De hiermee verkregen informatie kan worden overgebracht naar -  en door Google opgeslagen op - servers buiten de Europese Economische Ruimte. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Facebook, LinkedIn, Google+, Youtube en Twitter

Op onze website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken, zoals: Facebook, LinkedIn, Google+, Youtube en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door deze (social media) platforms/tools zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie of soortgelijke technologieën om je internetgedrag te volgen. Vandervalk+degroot en VDV cleaning zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of de diensten van betreffende social media platforms. Ook zijn vandervalk+degroot en VDV cleaning niet verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op die websites en social media platforms. Je wordt verwezen naar de privacyverklaring van deze andere (social media) platforms/tools (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Nieuwsbrief

Via onze website kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief. Deze is bedoeld om geïnteresseerden te informeren over onze dienstverlening en over evenementen waar wij aan deelnemen. Door het invullen van het inschrijfformulier geef je toestemming tot het toevoegen van jouw gegevens aan ons abonneebestand. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee jij je af kunt melden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Inzage, correctie en recht van verzet

Wanneer je een relatie met ons bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid jouw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Je kunt ons tevens schriftelijk op de hoogte stellen, als je niet benaderd wilt worden met informatie over onze producten en diensten door je af te melden via de link in de nieuwsbrief of dit te melden bij navolgend adres:

Vandervalk+degroot BV
ABC Westland 231
2685 ZH Poeldijk
Nederland

VDV cleaning NV
Waaslandlaan 8A5
9160 Lokeren  
België

Vandervalk+degroot en VDV cleaning dienen verzoeken binnen uiterlijk een maand te behandelen en te beantwoorden.

Andere websites

Op de website tref je een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor hoe deze organisaties met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees hiervoor het privacy statement (indien aanwezig) van de website die je bezoekt.

Wijzigingen

Vandervalk+degroot en VDV cleaning behouden zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement.

Contactgegevens

Heb jij vragen over dit Privacy Statement en/of wil je een vermeende schending van privacy melden? Neem dan contact op met de directie van vandervalk+degroot via info@valkdegroot.nl.

Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing. Indien dat toch niet zou lukken, dan kun je je altijd wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie aan over rioolreiniging en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement Belangrijkste Diensten

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot

Vandervalk+degroot