Rioolrenovatie

Heeft u een beschadiging in een riool of leiding? Dat hoeft niet meer zomaar vervangen te worden. Door de technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren kan een beschadiging vaak gerenoveerd worden, waar eerder complete vervanging nodig was.

Tijdens inspecties blijkt vaak dat de strengen van een riool of leiding wel de goede afmeting en ligging hebben, maar dat de waterdichtheid, de stabiliteit of de afstroming niet helemaal goed is. Wij bieden u een oplossing op maat. Denk hierbij aan het relinen van strengen, het uitvoeren van deelreparaties waaronder de Quick-Lock renovatiemanchet en putrenovaties. Daarnaast kunnen we ook onze waterjet inzetten, deze maakten we in eigen beheer. De waterjet kan door middel van water en enorm veel kracht in het riool snijden.

Ieder rioolstelsel vraagt om een andere methode voor renovatie. Wij kunnen uw renovatieproject van het begin tot eind verzorgen. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek en geven u advies op maat.

Rioolrenovatie door vandervalk+degroot

Wij hebben verschillende renovatiemethoden:

Rioolrenovatie snel uit laten voeren door specialisten

Riool direct laten renoveren door onze specialisten? Vandervalk+degroot komt snel bij u langs om u te helpen. Maak een afspraak via het formulier of neem direct contact op.

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie over rioolrenovatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Belangrijkste Diensten

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot

Vandervalk+degroot