Nieuws

18 oktober 2017 - Innovatie, techniek en veiligheid bij reiniging kolken en riolering

moeskroenVDV cleaning voert de kolken-, rioleringsreiniging en inspectie van de toekomst uit. Onze werkwijze stoelt op drie pijlers: Innovatie dankzij online communicatie, Techniek dankzij de geavanceerde robotgestuurde reinigings- en inspectietechnologie en Veiligheid met het ‘Eerst ik!-‘programma. Dit trio garandeert onze opdrachtgevers een veilige en kwalitatieve uitvoering van het werk. 
Lees hier het uitgebreide artikel uit GWW.

nieuws

29 september - nieuwste waterjet voor rioolrenovatiewerkzaamheden aan de slag in de UKwaterjet uk

Sinds maandag 25 september is de nieuwste waterjet van vandervalk+degroot voor rioolrenovatiewerkzaamheden aan de slag in de UK. Deze waterjet is een doorontwikkeling van de eerste serie waterjets. Samen met onze machinisten en ID-tec hebben wij gekeken hoe we deze renovatievoertuigen verder kunnen verbeteren.

>> Lees hier meer

nieuws

28 september 2017 -Vandervalk+degroot neemt 3 nieuwe rioolontstoppingsbussen in gebruikprofijets

Vandervalk+degroot heeft de vloot voor riool ontstoppingen uitgebreid met 3 gloednieuwe voertuigen. De ontstoppingsbussen met ProfiJets hebben een capaciteit van 200 bar, zijn voorzien van een zwenkbaar HD haspel en een radiografische afstandsbediening.

>> Lees hier meer

nieuws

21 september 2017 - Genomineerd Uitblinker 2017nominatie uitblinker

Onze collega's zijn samen met de dienst van de gemeente 's-Hertogenbosch genomineerd voor de Uitblinker 2017 vanwege de reiniging tijdens carnaval. vandervalk+degroot heeft een bijdrage geleverd aan dit succes. Stem op uitblinker2017.nl voor team Oeteldonk!
 

>> Lees hier meer

nieuws

7 augustus 2017 - Oprichter Henk van der Valk overleden

Wij ontvingen zondag 6 augustus jl. het droevige bericht van het overlijden hjvandervalkvan de oprichter van vandervalk+degroot Henk van der Valk. Henk startte in 1962 samen met zijn vrouw Henny het bedrijf dat in de afgelopen 55 jaar uitgegroeid is tot een van de grootste internationale spelers in rioleringsonderhoud. Wij hebben Henk gekend als ondernemer, harde werker en bovenal drijvende kracht achter de vandervalk+degroot organisatie.

>> Lees hier meer

nieuws

8 juni 2017 - Animatievideo

animatievideoDankzij onze riolering kunnen we gezond en veilig leven. Daarom is het zo belangrijk dat we ze inspecteren en reinigen. Natuurlijk kent iedereen onze wagens. En het werk lijkt allemaal zo simpel. Maar, je moest eens weten wat er ondergronds gebeurt, wanneer een van de bedrijven van vandervalk+degroot aan het werk is. Check onze animatievideo!

>> Lees hier meer

nieuws

19 mei 2017 - Kampioenschap rioolaanleg bovengronds

Kampioenschap rioolaanleg bovengrondsGemeente Breda organiseerde vandaag het ‘Kampioenschap rioolaanleg bovengronds’, dit was in het kader van de Week van het water. Collega’s Roy Thomassen, Wil Voermans en Peter van der Wouw van onze riooltechniekploeg uit Goirle deden hieraan mee én vielen in de prijzen! Het was een leuk samenzijn van vakgenoten uit diverse disciplines en zeker voor herhaling vatbaar.

 

nieuws

3 mei 2017 - nieuw kolkenzuiger voertuig

Wij hebben een nieuw voertuig om kolken te reinigen. Deze is voorzien van belettering over RibX data. Sinds 2016 werken wij namelijk met het RibX systeem. Hiermee kunnen wij alle metingen en waarnemingen van inspectie en reiniging bij leidingen, putten en kolken op een makkelijke en snelle manier inzichtelijk maken voor u.

Wilt u meer informatie over dit systeem, leest u dan deze pagina of neem contact met ons op. 

Heeft u onze nieuwe wagen al zien rijden?

Kolkenvoertuig RibX Kolkenzuiger Ribx

nieuws

12 december 2016 - vandervalk+degroot deed 500.000e Klic-graafmeldingen in 2016!

e klic melding vandervalkdegroot riooltechniek mobileOp maandag 5 december werd door vandervalk+degroot, afdeling Riooltechniek, in Goirle de 500.000e Klic-graafmelding van dit jaar gedaan. Niet eerder kreeg KLIC binnen één kalenderjaar zoveel graafmeldingen binnen. Reden dus voor een feestje. Caroline Groot, productmanager KLIC, en Jeffrey Veerkamp, functioneel beheerder KLIC, overhandigden een attentie en een taart aan Vincent Le Bruyn en Roy Thomassen van vandervalk+degroot om deze mijlpaal te vieren.

>> Lees hier meer

nieuws

9 december 2016 - Vacature HR assistent

vacature opmaak hr leeg smallWord jij onze nieuwe HR assistent? Als HR assistent ben je verantwoordelijk voor het leveren van administratieve ondersteuning op HR gebied aan de collega’s van de afdeling HR, medewerkers en managers vanuit een centrale HR-afdeling. Daarbij doen wij een beroep doen op je analytisch vermogen en resultaatgericht werken. Je rapporteert aan de HR Manager.

>> Lees hier meer

nieuws

20 september 2016 - No Dig Live 2016 in Peterborough: Draincare presents UHP Cutter

Draincare is present at the No-Dig live in 2016 in Peterborough. No Dig Live
From Tuesday 20 till Thursday 22 September. We demonstrate our
UHP cutter, MSI Profiler and SOLO robot. We like to invite you to visit us.

 

>> Lees hier meer

nieuws

21 september 2016 - Draincare wins UKSTT award for Best Small Scheme with the MSI Prolire

Draincare wins UKSTT award for Best Small Scheme with the UKSTT award
MSI profiler
for a project in collaboration with Wessex Water.
We are so proud!

 

 

>> Lees hier meer

nieuws

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland Verenigd Koninkrijk België Vandervalk + degroot
Nederland Verenigd Koninkrijk België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot

Vandervalk+degroot