Nieuws

24 november 2017 - Nieuwe inspectiebus gaat de weg oafbeeldingp

De nieuwste inspectiebus van vandervalk+degroot gaat vandaag voor het eerst aan het werk vanuit de vestiging Poeldijk. De bus is deels in eigen huis gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken.

>> Lees hier meer

nieuws

21 november 2017 - Tweede leven

De voertuigen van vandervalk+degroot krijgen vaak een tweede leven. tweede levenOnze zuigwagen 10.500 is uit de vloot gegaan en rijdt nu voor Limpeza de Saneamento in Portugal. Vorig jaar ging er ook al een zuigwagen naar Portugal. Deze wagen is daar nog steeds elke dag aan het werk.

 

nieuws

16 november 2017 - Bijzonder project: reinigen van de sluis in Zoutkamp

De vroegere zeesluis in Zoutkamp valt onder monumentenzorg en is niet meer in gebruik. reinigen sluis groningen De sluisdeuren zijn vast opgehangen en de spuisluizen werken ook niet meer. Omdat de provincie Groningen het beheer over dit monument heeft en vandervalk+degroot het reinigingscontract van de provincie, kregen wij de opdracht om de muren en alle onderdelen van deze sluis te reinigen. Een bijzonder project!

>> Lees hier meer

nieuws

14 november 2017 - Europese aanbesteding planmatig reinigen kolken SDA gemeenten gegund aan vandervalk+degroot

Op 8 november is de opdracht voor het planmatig reinigen van kolken in de gemeenten Assen, gunning assen uitsnedeTynaarlo en Aa en Hunze (SDA gemeenten) gegund aan vandervalk+degroot. Het gaat om een contract van vier jaar met een mogelijkheid van eenmalig verlengen van twee jaar.

>> Lees hier meer

nieuws

13 november 2017 - Putinspectie met de IBAK-PANORAMO SI

Vandervalk+degroot heeft vorige week een IBAK-PANORAMO SI in afbeeldinggebruik genomen. Hiermee kunnen putten en schachten op een efficiënte manier geïnspecteerd worden. De put kan daarbij helemaal in 3D worden gevisualiseerd.

>> Lees hier meer

nieuws

02 november 2017 - VDV cleaning inspecteert met 3 ploegen in Antwerpse rioleringen

Rioolinspectie in Antwerpse rioleringIn opdracht van Waterlink duikt VDV cleaning met kleine camera's de Antwerpse rioleringen in, om waterbreuken op te sporen. Er zijn continu drie technische ploegen op pad, om de meer dan 3000 kilometer aan rioleringen te onderzoeken. Zo kunnen problemen verholpen worden.

>> Lees hier meer

nieuws

26 oktober 2017 - Locatie Montfoort opent haar deuren

Op zaterdag 4 november organiseren de drie bedrijventerreinen in dscnMontfoort een open dag. Onze locatie van vandervalk+degroot in Montfoort doet ook mee en stelt de loods tussen 10.00 en 14.00 uur open voor publiek. Er wordt een inspectievoertuig met verschillende camera’s opgesteld en u kunt in een waterjetvoertuig filmpjes bekijken van de robot in werking.

>> Lees hier meer

nieuws

23 oktober 2017 - Werkzaamheden in het kader 'Week van ons water'

Soms kunnen we er niet zo gemakkelijk bij. Het luik onderin de druktoren van het Maria Montessoriklus dordrecht gemaal in Dordrecht was te klein voor betreding. De zuig- en spuitslang konden door het mangat van de toren. Daarna werden onze collega's Peter Paul Luyben en Martin Jacobs, uiteraard onder strenge veiligheidsmaatregelen, met een kraan de toren in gehesen om de reinigingswerkzaamheden af te ronden. Deze werkzaamheden werden uitgevoerd in het kader van 'de week van ons water'.

>> Lees het artikel

nieuws

20 oktober 2017 - Rioolwereld bezig met digitalisering en klimaat

rioolwereld bezig met digitalisering en klimaatDoor de veranderingen in het klimaat zijn er grotere pieken en dalen in de hoeveelheid regen. Om hier ade­quaat mee om te gaan, is digitalisering cruciaal, stelt Roland Pechtold, CEO van vandervalk+degroot, specialist in riole­ringsbeheer.

>> Lees het artikel over klimaatverandering en digitalisering in de rioolwereld

nieuws

18 oktober 2017 - Innovatie, techniek en veiligheid bij reiniging kolken en riolering

moeskroenVDV cleaning voert de kolken-, rioleringsreiniging en inspectie van de toekomst uit. Onze werkwijze stoelt op drie pijlers: Innovatie dankzij online communicatie, Techniek dankzij de geavanceerde robotgestuurde reinigings- en inspectietechnologie en Veiligheid met het ‘Eerst ik!-‘programma. Dit trio garandeert onze opdrachtgevers een veilige en kwalitatieve uitvoering van het werk.

>> Lees hier het uitgebreide artikel uit GWW.

nieuws

29 september - nieuwste waterjet voor rioolrenovatiewerkzaamheden aan de slag in de UKwaterjet uk

Sinds maandag 25 september is de nieuwste waterjet van vandervalk+degroot voor rioolrenovatiewerkzaamheden aan de slag in de UK. Deze waterjet is een doorontwikkeling van de eerste serie waterjets. Samen met onze machinisten en ID-tec hebben wij gekeken hoe we deze renovatievoertuigen verder kunnen verbeteren.

>> Lees hier meer

nieuws

28 september 2017 -Vandervalk+degroot neemt 3 nieuwe rioolontstoppingsbussen in gebruikprofijets

Vandervalk+degroot heeft de vloot voor riool ontstoppingen uitgebreid met 3 gloednieuwe voertuigen. De ontstoppingsbussen met ProfiJets hebben een capaciteit van 200 bar, zijn voorzien van een zwenkbaar HD haspel en een radiografische afstandsbediening.

>> Lees hier meer

nieuws

21 september 2017 - Genomineerd Uitblinker 2017nominatie uitblinker

Onze collega's zijn samen met de dienst van de gemeente 's-Hertogenbosch genomineerd voor de Uitblinker 2017 vanwege de reiniging tijdens carnaval. vandervalk+degroot heeft een bijdrage geleverd aan dit succes. Stem op uitblinker2017.nl voor team Oeteldonk!
 

>> Lees hier meer

nieuws

7 augustus 2017 - Oprichter Henk van der Valk overleden

Wij ontvingen zondag 6 augustus jl. het droevige bericht van het overlijden hjvandervalkvan de oprichter van vandervalk+degroot Henk van der Valk. Henk startte in 1962 samen met zijn vrouw Henny het bedrijf dat in de afgelopen 55 jaar uitgegroeid is tot een van de grootste internationale spelers in rioleringsonderhoud. Wij hebben Henk gekend als ondernemer, harde werker en bovenal drijvende kracht achter de vandervalk+degroot organisatie.

>> Lees hier meer

nieuws

8 juni 2017 - Animatievideo

animatievideoDankzij onze riolering kunnen we gezond en veilig leven. Daarom is het zo belangrijk dat we ze inspecteren en reinigen. Natuurlijk kent iedereen onze wagens. En het werk lijkt allemaal zo simpel. Maar, je moest eens weten wat er ondergronds gebeurt, wanneer een van de bedrijven van vandervalk+degroot aan het werk is. Check onze animatievideo!

>> Lees hier meer

nieuws

19 mei 2017 - Kampioenschap rioolaanleg bovengronds

Kampioenschap rioolaanleg bovengrondsGemeente Breda organiseerde vandaag het ‘Kampioenschap rioolaanleg bovengronds’, dit was in het kader van de Week van het water. Collega’s Roy Thomassen, Wil Voermans en Peter van der Wouw van onze riooltechniekploeg uit Goirle deden hieraan mee én vielen in de prijzen! Het was een leuk samenzijn van vakgenoten uit diverse disciplines en zeker voor herhaling vatbaar.

 

nieuws

3 mei 2017 - nieuw kolkenzuiger voertuig

Wij hebben een nieuw voertuig om kolken te reinigen. Deze is voorzien van belettering over RibX data. Sinds 2016 werken wij namelijk met het RibX systeem. Hiermee kunnen wij alle metingen en waarnemingen van inspectie en reiniging bij leidingen, putten en kolken op een makkelijke en snelle manier inzichtelijk maken voor u.

Wilt u meer informatie over dit systeem, leest u dan deze pagina of neem contact met ons op. 

Heeft u onze nieuwe wagen al zien rijden?

Kolkenvoertuig RibX Kolkenzuiger Ribx

nieuws

12 december 2016 - vandervalk+degroot deed 500.000e Klic-graafmeldingen in 2016!

e klic melding vandervalkdegroot riooltechniek mobileOp maandag 5 december werd door vandervalk+degroot, afdeling Riooltechniek, in Goirle de 500.000e Klic-graafmelding van dit jaar gedaan. Niet eerder kreeg KLIC binnen één kalenderjaar zoveel graafmeldingen binnen. Reden dus voor een feestje. Caroline Groot, productmanager KLIC, en Jeffrey Veerkamp, functioneel beheerder KLIC, overhandigden een attentie en een taart aan Vincent Le Bruyn en Roy Thomassen van vandervalk+degroot om deze mijlpaal te vieren.

>> Lees hier meer

nieuws

9 december 2016 - Vacature HR assistent

vacature opmaak hr leeg smallWord jij onze nieuwe HR assistent? Als HR assistent ben je verantwoordelijk voor het leveren van administratieve ondersteuning op HR gebied aan de collega’s van de afdeling HR, medewerkers en managers vanuit een centrale HR-afdeling. Daarbij doen wij een beroep doen op je analytisch vermogen en resultaatgericht werken. Je rapporteert aan de HR Manager.

>> Lees hier meer

nieuws

20 september 2016 - No Dig Live 2016 in Peterborough: Draincare presents UHP Cutter

Draincare is present at the No-Dig live in 2016 in Peterborough. No Dig Live
From Tuesday 20 till Thursday 22 September. We demonstrate our
UHP cutter, MSI Profiler and SOLO robot. We like to invite you to visit us.

 

>> Lees hier meer

nieuws

21 september 2016 - Draincare wins UKSTT award for Best Small Scheme with the MSI Prolire

Draincare wins UKSTT award for Best Small Scheme with the UKSTT award
MSI profiler
for a project in collaboration with Wessex Water.
We are so proud!

 

 

>> Lees hier meer

nieuws

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland Verenigd Koninkrijk België Vandervalk + degroot
Nederland Verenigd Koninkrijk België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
 

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Belangrijkste Diensten

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot

Vandervalk+degroot