faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

RioolOntstopping en rioolreparaties

24-uurs hulpdienst ontstoppen

Het riool werkt niet van negen tot vijf. Op ieder moment van de dag kan het gebreken vertonen, soms klein, soms groot maar vaak met vervelende gevolgen. Daarom is de rioolservice van Vandervalk+degroot 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week, het hele jaar door. Heeft u problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? Onze monteurs lossen het snel en goed voor u op. Bel direct 013 - 531 35 00 of meld uw verstopping

Riool ontstoppen

Een rioolontstopping heb je liever niet. Het is daarom ook zaak om uw riool te ontstoppen. Om een rioolontstopping te verhelpen zal het riool worden doorgespoeld. Het kan voorkomen dat de ontstopping zwaarder is dan het lijkt en dat alleen doorspoelen niet voldoende is. Wanneer dit het geval is zal er door middel van een rioolinspectie of rioolonderzoek gekeken worden naar waar het probleem van de rioolontstopping zich precies bevindt. Wanneer dit in kaart is gebracht kan het probleem bij de kern worden aangepakt.

Uiteraard wordt dit gedaan op een professionele manier en maken wij alleen maar gebruik van de beste apparatuur. Geen enkele rioolverstopping is voor ons dan ook te groot. Last van rioolontstopping? Neem dan nu contact op en wij lossen het op.

Vandervalk+degroot als ontstoppingsbedrijf 

Onze rioolservice werkt enkel met eigen materiaal. Dit stelt ons in staat om tegen lage kosten uw riool te ontstoppen met praktijkgerichte oplossingen. Elke klus is anders, daarom behandelen wij ook elke klus anders. Ons personeel is ervaren en gecertificeerd, dit maakt dan wij het ontstoppingsbedrijf zijn voor uw klus! 

Riool doorspoelen en ontstoppen kosten

De kosten van het ontstoppen van uw afvoer, gootsteen of toilet is afhankelijk van de situatie en dus de kosten kunnen verschillen per project. Benieuwd naar wat het ontstoppen van uw riool zal kosten? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en wij ontstoppen het riool voor u voor een eerlijke prijs..

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot