faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconVestigingen in Nederland en België favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Rioolinspectie & rioolonderzoek

Heeft u terugkerende problemen met uw riolering? Dit is natuurlijk zeer vervelend. Bij een goedwerkende riolering denk u natuurlijk niet aan onderhoud, maar weet u wel in welke staat uw rioolleidingen eigenlijk zijn?

Wilt u weten in welke staat uw riool is? Riolen en ondergrondse leidingen vragen om periodiek onderhoud. In sommige gevallen is een globale rioolinspectie of leidinginspectie door het maken van een putfoto of -video voldoende. Is dat niet zo, dan doen wij uitgebreider onderzoek. Met onder andere tv-robots en videocamera’s komen we in alle plekken van het riool en inspecteren we de kwaliteit van riolen. Met behulp van deze resultaten, geven wij u advies. Onze panoramo camera kan in buizen met een doorsnede van slechts 250 mm t/m 1250 mm.

Ook de diepteligging van de leidingstelsels kan bepaald worden tijdens een rioolinspectie door middel van verhangmeting en de omvang van schadebeelden door middel van voegwijdtemeting. U krijgt de bovengronds opgenomen beelden van de inspectie samen met een viewer op CD, DVD of externe harddiskschijf.

Rioolinspectie door een inspecteur van vandervalk+degroot

Leidinginspectie op verschillende manieren:

Bent u benieuwd naar de verschillende manieren van inspecteren? Wij hebben verschillende geavanceerde manieren om uw riool zo snel mogelijk te inspecteren en het probleem te constateren. Bekijk direct welke inspectiemanieren onze specialisten gebruiken:

Direct een leidinginspectie?

Wilt u een leidinginspectie door de specialisten van vandervalk+degroot? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op.

Rioolinspectie in Antwerpen voor Riolink

 

vandervalk+degroot

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van rioolinspectie?

Vraag hier uw informatie aan en
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot