faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Rioleringsbeheer en Innoveren zit in ons DNA

Rioleringen onderhouden

Perfect functionerende rioleringen zijn belangrijk voor de volksgezondheid en het milieu. U zult begrijpen waarom. Het is dus ook belangrijk dat ze goed worden onderhouden. Dat is het werk van de vandervalk+degroot-groep. Een groep van bedrijven in Nederland en België die zich sterk maken voor topkwaliteit en betrouwbaarheid. Onze aanpak is in alle opzichten onderscheidend. Ofwel, in hóe we het doen, in wát we doen en in wáár we het doen. Zo zijn we vanuit  14 vestigingen met ruim 300 medewerkers werkzaam in héél Nederland en België. En u kunt ons inschakelen voor nagenoeg alle denkbare werkzaamheden op het gebied van zogenoemde natte infrastructurele werken. Het reinigen, inspecteren, renoveren en het complete beheer en onderhoud van riolen vormt uiteraard een belangrijk deel van onze dagelijkse bezigheden, maar we doen nog veel meer.

Diensten:

Reiniging

Reiniging

Inspectie

Inspectie

Renovatie

Renovatie

Innovatie

Innovatie

Wat onze werkwijze betreft, onze hoge kwaliteit is gestoeld op twee belangrijke pijlers: mensen én techniek. De vandervalk+degroot-groep beschikt over een eigen opleidingsinstituut met erkende opleidingen op gebieden als veiligheid en techniek. Onze mensen zijn dan ook stuk voor stuk gecertificeerde specialisten voor wie geen probleem te groot is. Sterker nog, hoe moeilijker hoe beter, want ze laten maar al te graag zien waartoe ze in staat zijn. Ze worden daarbij ondersteund door ongeëvenaarde technieken, zoals ultramoderne uitgeruste voertuigen, hightech camera-robots, hoge precisie-meetsystemen, krachtige laserapparatuur etc. etc. Het innoveren is bij de vandervalk+degroot-groep verankerd in het DNA. Veel materieel wordt dan ook in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Gebaseerd op meer dan een halve eeuw kennis en ervaring, en bedacht om zelfs de meest ingewikkelde klus goed én veilig te kunnen klaren. Met vandervalk+degroot haalt u een partner in huis die van riolen een serieuze zaak maakt.

Wilt u daar meer over weten? Neemt u dan contact op met een van onze vestigingen voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot