faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Leidinginspectie 

Om vast te kunnen stellen wat de toestand van een leiding of riool is, maken wij gebruik van leidinginspectie. Zo weten wij precies hoe een bepaald probleem bij de kern opgelost kan worden. Bij deze leidinginspectie wordt gebruik gemaakt van verschillende apparatuur zoals een camera en lampen.  

Leidinginspectie met camera 

Om de leiding of het riool zo goed mogelijk te kunnen inspecteren, wordt er gebruik gemaakt van een speciale camera. Deze camera maakt foto's vanuit bepaalde hoeken waardoor een 3D beeld ontstaat. Deze beelden kunnen vervolgens afgespeeld worden als video en zo kunt u elke plek van de leiding makkelijk bekijken. Deze manier van leidinginspectie wordt ook wel panoramo genoemd. De panoramo camera die wij gebruiken, past door buizen met een doorsnede van 250 mm t/m 1250 mm. 

De voordelen van leidinginspectie 

Wij raden aan om eens in de zoveel tijd een inspectie te laten uitvoeren in het riool. Ondergrondse leiding en riolen hebben namelijk periodiek onderhoud nodig om zo goed mogelijk te blijven werken. Wij kiezen de geschikte aanpak voor elke situatie en bepalen of er eventueel een uitgebreider onderzoek nodig is. Het uitvoeren van leidinginspectie heeft een aantal voordelen: 

Leidinginspectie door Vandervalk+de groot 

Bij vandervalk+degroot helpen wij u graag met de geschikte leidinginspectie van uw riool. Onze specialisten maken gebruik van een inspectie die geschikt is voor uw situatie en geven u advies over eventuele vervolgstappen. Vul het formulier in of neem direct contact met ons op! 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot