faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Referenties

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Middelburg
MiddelburgMiddelburgMiddelburg

Middelburg

In Middelburg reinigden, inspecteerden en renoveerden we een riool van 300 jaar oud. Niet het soort rioolstelsel waarin wij dagelijks werken en daarom een bijzonder project. Het riool loopt door het hele centrum van Middelburg.

Het was niet alleen een kwestie van reinigen en inspecteren, ook waren sommige delen dringend aan renovatie toe. Per deel van het rioolstelsel wordt ter plekke tijdens de inspectie een plan van aanpak gemaakt waarin we kijken wat gerenoveerd moet worden. Voordat we deze renovatiewerkzaamheden uitvoerden, legden we deze plannen uiteraard eerst aan de opdrachtgever voor.

Verbeteren van staat

Het oude rioolstelsel verkeert op sommige plekken in slechte staat. “We hebben de muur laten stempelen tegen instorten. De werkzaamheden gebeuren op zo’n zeventig meter afstand van de putten, welke alleen via binnenterreinen over schuttingen en door kelders en tuinen bereikbaar zijn. Dat maakt het gebruik van materieel soms wat lastiger. Ook is zo’n 38 meter vloer in het stelsel is compleet vervangen,” vertelt projectleider Frank Pols.

Medewerker Remco van Dijk vertelt over het project: “Waar we normaal reinigen en inspecteren binnen een aantal dagen, doen we daar nu een stuk langer over. En het riool is al in zo’n 300 jaar niet bekeken. Je weet niet wat je tegen gaat komen, dat maakt het project ook speciaal.”

Feiten en cijfers

-    Looptijd project: ongeveer 4 maanden
-    Beton, steen en ander materiaal hebben we daarom naar de locatie gelopen
-    38 meter vloerrenovatie in het rioolstelsel
-    Een buis van 1,50 meter hoog, 75 centimeter breed

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot