faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Materieel in eigen beheer

Vandervalk+degroot ontwikkelt haar materieel in eigen beheer, met bijna onbeperkte doorontwikkelingsmogelijkheden tot gevolg. Het materieel kan hierdoor nog effectiever en efficiënter gemaakt worden. Groot voordeel is dat de eigen machinisten met directe feedback en verbetervoorstellen de ontwikkelengineers voeden. Simpelweg betekent dit dat er materieel ontwikkeld wordt waarmee we hogere producties kunnen behalen tegen lagere kosten, wat voordelig is voor u.

Grootvalk

Grootvalk is het onderdeel binnen vandervalk+degroot dat verantwoordelijk is voor de opbouw van materieel en voor materieelbeheer in alle facetten. Grootvalk is gevestigd in Waalwijk waar ook de afdeling Techniek en Innovatie is ondergebracht. In onze eigen fabriek worden zowel de totale opbouw van reinigingswagens als alle elektronica en fijnmechanica vervaardigd. Grootvalk is ook leverancier van materialen voor de reinigingsbranche waaronder gasmeters, spuitkoppen en rioolafsluiters.

Rioolreiniging door vandervalk+degroot Rioolreiniging door vandervalk+degroot

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot