faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

12view

U wilt de inspectiegegevens nauwkeurig bijhouden, daarvoor is er 12view. Een programma voor alle beheerders van rioolsystemen. Niet alleen voor beheerders van grote gemeentelijke stelsels, maar ook voor beheerders van private terreinen met een 'klein' rioolstelsel. Door de gebruiksvriendelijke opzet van het programma kunt u inspectiegegevens na controle, en indien noodzakelijk verbetering, zonder problemen opvragen.

12View

Eenvoudig selecteren

Het programma 12view is GIS-georiënteerd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om grafische selecties te maken over de ingelezen inspectiegegevens. Alle gebruikelijke ondergronden (TeleAtlas, GBKN of luchtfoto's) kunnen uiteraard gebruikt worden om de gegevens op te projecteren. 12view bevat ook selectiemogelijkheden op basis van stamgegevens of toestandsaspecten.

Koppeling met beeld

De detailgegevens van een geselecteerde streng kunt u op twee manieren bekijken: als grafiek of in de ondergrond. De beschrijving van de toestandsaspecten, foto's en het video- of Panoramobeeld zijn allemaal beschikbaar. Als er tijdens de inspectie ook een hellingshoekmeting is uitgevoerd, dan kunt u deze gegevens in een grafiek bekijken.

12View

Samenstellen rapportages

Met 12view kunt u eenvoudig van iedere gemaakte selectie een papieren rapportage samenstellen.

U kunt ervoor kiezen het beheer van de database zelf uit te voeren of het im- of exporteren van de gegevens over te laten aan een van onze specialisten. 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot