faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

SPECIALE REINIGING

Ieder riool is anders en vraagt om een andere manier van aanpak als het gaat om reiniging, inspectie of renovatie. Sommige projecten vragen vanwege omstandigheden echt om speciale reiniging. Een voorbeeld daarvan is het project in de Antwerpse ruien. Dat is al een complex project op zich, maar het complete riool ligt onder de Antwerpse binnenstad dat bestaat uit kleine straatjes en veel (tram)verkeer. Dat maakt het werk bijzonder, maar ook lastiger. Het materieel dat wij beschikbaar hebben en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat wij ons werk op ons best kunnen uitvoeren.

Jumbo-combinaties en overig materieel

Voor het reinigen van riolen met een grote diameter hebben wij speciaal materieel: de jumbo-combinatie. Ongeacht de ligging en diameter van het riool kan dit voertuig stamriolen, overkluisde gewelven en duikers, zowel in de bebouwde kom als in de buitengebieden, goed schoonmaken. De jumbo-combinatie zetten we ook samen met boorinstallaties in om bijvoorbeeld wortelschermen te verwijderen.

Jumbo-cominatie

Reinigen ongeacht ligging en diameter

Of het nu om een klus gaat op grote diepte, vanaf heuvels, onder aan snelwegen of midden in de weilanden: vandervalk+degroot gaat de klus aan. Onze werkvoorbereiders kijken op welke efficiënte en kosteneffectieve manier gereinigd moet worden.

Speciale reiniging

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot