faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Quick-Lock

Een oplossing voor deelrenovaties is onder andere de Quick-Lock reparatiemanchet. Deze manchet onderscheidt zich door de relatief eenvoudige plaatsingstechniek, de sterke en smalle RVS manchet en de lage kosten in vergelijking met andere technieken. De Quick-Lock renovatiemanchet kunnen we toepassen in ronde buizen van ø 150 mm t/m ø 800 mm. De manchet heeft een standaard lengte van 400 mm of 500 mm, afhankelijk van de lengte van de rioolbuis. Als een langere lengte nodig is, dan kunnen we meerdere manchetten aan elkaar koppelen.

Deze techniek is geschikt voor de meest voorkomende buismaterialen zoals beton, PVC en keramiek, maar ook voor PE. Door de snelle plaatsingsmogelijkheden van de Quick-Lock manchetten is er minimale overlast voor de omgeving.

Quick-Lock Quick-Lock

Quick-Lock voor renovatie/reparatie van het riool

Quick-Lock is een deelrenovatiesysteem dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Naast het feit dat een betrouwbare reparatiemethode is, is Quick-Lock ook nog eens van beschermende kwaliteit. Quick-Lock wordt dan ook gebruikt om rioolrenovaties en rioolreparaties snel uit te voeren met de juiste kwaliteit.

Wat is het Quick-Lock systeem?

Zoals u al heeft kunnen lezen is Quick-Lock een deelrenovatiesysteem dat bekend staat om zijn kwaliteit en snelheid. Wanneer we kijken naar Quick-Lock, dan kunnen we deze verdelen in twee soorten. Namelijk de deelrenovatie Quick-Lock en de eind Quick-Lock. Voor lekkages, breuken of bijvoorbeeld scheuren in het riool kan het deelrenovatie Quick-Lock systeem gebruikt worden. Wanneer het riool bij aansluitingen gedicht moet worden, komt het eind Quick-Lock kijken. Wanneer het riool is gerenoveerd biedt het eind Quick-Lock een beschermende functie. Het eind Quick-Lock beschermt namelijk de liner bij het reinigen van het riool.

Wanneer is Quick-Lock te gebruiken?

 

De volgende schadebeelden zijn geschikt voor het toepassen van de Quick-Lock reparatiemanchet:

De manchet bestaat uit RVS en heeft een afdichting van EPDM rubber.

Proces Quick-Lock

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot