faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

RibX; meetgegevens in ÉÉn overzicht

Bij het inspecteren en reinigen van leidingen, putten en kolken

Sinds 2016 werkt vandervalk+degroot met het systeem RibX. Met dit systeem kunnen wij alle metingen en waarnemingen van inspectie en reiniging bij leidingen, putten en kolken op een makkelijke en snelle manier inzichtelijk maken voor u. RibX zorgt ervoor dat wij beter, slimmer en sneller kunnen werken dan met het vorige systeem SUF-RIB.   

Waarvoor gebruiken we RibX?

GWSW.RibX is een systeem met veel meer mogelijkheden dan het voorgaande SUF-RIB systeem. We gebruiken het systeem voor het volgende:

Werken met RibX

RibX werkt volgens vier heldere stappen: 

  1. U stelt een RibX bestand samen waarin de te inspecteren en/of te reinigen objecten (leidingen, putten, kolken) zijn opgenomen; dit noemen we het startbestand RibX.
  2. Wij gaan vervolgens met dit bestand aan de slag en voeren de werkzaamheden uit. Alles wat wij tijdens de werkzaamheden tegenkomen voegen we toe aan het RibX-bestand.
  3. Wij toetsen of de inspectie- en reinigingswerkzaamheden aan de kwaliteitseisen voldoen en sturen het RibX bestand terug naar u. Inclusief bijhorende foto- en videobestanden. Dat kan aan het einde van het project, maar ook tussentijds zodat u eventueel  weekrapporten van de reiniging kunt opstellen.
  4. Na de werkzaamheden en als u het bijgewerkte RibX bestand heeft ontvangen, verwerkt u het bestand in het GWSW conforme beheersysteem.

Bent u nog niet op RibX voorbereid? Geen probleem. U krijgt de inspectieresultaten op een CD-rom of USB-stick inclusief viewer zodat u deze altijd terug kunt kijken.

Via onderstaande video van Stichting RIONED krijgt u een korte en duidelijke uitleg over RibX.

Klik hier om het bijbehorende document te bekijken.

Voordelen

 

vandervalk+degroot

Meer weten over onze werkwijze en
RibX Databeheer?

Vraag hier uw informatie aan en
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot