faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Wat zijn de kosten van een riool ontstoppen? 

Een verstopt riool is iets wat iedereen graag snel opgelost heeft. Het is in deze situatie van belang om uw riool te laten ontstoppen. In overleg met u komen wij samen tot de beste manier van het riool ontstoppen en krijgt u van ons een eerlijke prijsopgave van de kosten. Graag geven we meer informatie over de kosten van het riool ontstoppen.  

Probleem bepalen 

Om de kosten van het riool ontstoppen zo goed mogelijk in kaart te brengen, wordt van tevoren duidelijk vastgesteld wat voor soort ontstopping er nodig is. Op een professionele manier maken wij een plan en kiezen wij hiervoor de juiste apparatuur. Voor de ene situatie is meer werk en tijd nodig dan de ander ieder probleem vraagt om het gebruik van de juiste apparaten. Wij geven u hierin het geschikte advies en er is geen rioolverstopping voor ons te groot. 

Wat kost riool ontstoppen? 

Wij werken met eigen materiaal en dat zorgt ervoor dat wij tegen lage kosten uw riool kunnen ontstoppen. De kosten van het riool ontstoppen worden vastgesteld op basis van wat er precies nodig is om een bepaald probleem met het riool op te lossen. Per project kunnen de kosten dus verschillen, omdat elke situatie anders is. Voor de exacte kosten van het riool ontstoppen kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder!  

Hoe zijn de kosten van een rioolontstopping opgebouwd? 

De precieze kosten van een rioolontstopping zijn lastig te bepalen, maar toch worden enkele factoren zeker meegenomen bij het bepalen van de kosten.  

  1. Vaste tarief en arbeidsloon;
    Vaak gelden er standaardtarieven, waar het arbeidsloon en voorrijkosten boven op woorden gerekend.
  2. De moeilijkheidsgraad;
    Hoe moeilijke de klus, hoe langer de loodgieter bezig is met het ontstoppen.
  3. Eventuele extra inspectie door de loodgieter: 
    Een goede inspectie voorkomt eventuele extra kosten in de toekomst.

Vraag een offerte aan

Het is altijd fijn om vooraf de prijs van een klus als een rioolontstopping te weten. Wilt u niet voor onverwacht hoge kosten of andere verrassingen komen te staan? Wij helpen u graag als u wilt weten wat de kosten zijn voor een rioolontstopping. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op, zodat u zo snel mogelijk de kosten van het rioolontstoppen weet. 

24 uur per dag bereikbaar 

Heeft u last van een verstopte riolering of wateroverlast? Dan staan onze monteurs 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om al uw problemen met het riool op te lossen. Bel naar 013 - 531 35 00 of meld de verstopping.

Hopelijk kunnen wij u zo snel mogelijk helpen met het bepalen van de kosten van het riool ontstoppen. 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot