faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconVestigingen in Nederland en België favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Wat zijn de kosten van een riool ontstoppen? 

Een verstopt riool is iets wat iedereen graag snel opgelost heeft. Het is in deze situatie van belang om uw riool te laten ontstoppen. In overleg met u komen wij samen tot de beste manier van het riool ontstoppen en krijgt u van ons een eerlijke prijsopgave van de kosten. 

Probleem bepalen 

Om de kosten van het riool ontstoppen zo goed mogelijk in kaart te brengen, wordt van tevoren duidelijk vastgesteld wat voor soort ontstopping er nodig is. Op een professionele manier maken wij een plan en kiezen wij hiervoor de juiste apparatuur. Voor de ene situatie is meer werk en tijd nodig dan de ander ieder probleem vraagt om het gebruik van de juiste apparaten. Wij geven u hierin het geschikte advies en er is geen rioolverstopping voor ons te groot. 

Het kostenplaatje 

Wij lossen het probleem van een verstopt riool graag voor u op met ervaren en gecertificeerd personeel. Wij werken met eigen materiaal en dat zorgt ervoor dat wij tegen lage kosten uw riool kunnen ontstoppen. De kosten van het riool ontstoppen worden vastgesteld op basis van wat er precies nodig is om een bepaald probleem met het riool op te lossen. Per project kunnen de kosten dus verschillen, omdat elke situatie anders is. Voor de exacte kosten van het riool ontstoppen kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder! 

24 uur per dag bereikbaar 

Heeft u last van een verstopt toilet of wateroverlast? Dan staan onze monteurs 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om al uw problemen met het riool op te lossen. Bel naar 013 - 531 35 00 of meld de verstopping. Voor de kosten van het riool ontstoppen kunt u ook contact met ons opnemen. 

Projecten

Vestigingen

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot