faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Wat zijn de kosten van een rioolinspectie? 

Wanneer u last heeft van een probleem in het riool is het van belang dat er van tevoren een rioolinspectie wordt uitgevoerd. U kunt een probleem in het riool herkennen aan bijvoorbeeld stankoverlast. Met een rioolinspectie kan er worden vastgesteld wat er precies aan de hand is en wat hiervoor de gepast oplossing is.  

Het uitvoeren van een rioolinspectie 

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende manieren waar wij gebruik van maken om de rioolinspectie uit te voeren. De meest voorkomende manier wordt uitgevoerd door middel van een camera. Door middel van onze software worden de foto's die zijn gemaakt met de camera verwerkt tot een 3D-video. Op die manier worden de problemen in het riool duidelijk gedetecteerd en kunnen wij u daarna een passend advies geven.  

Kosten rioolinspectie 

De kosten van de rioolinspectie zijn afhankelijk van het probleem dat zicht voordoet in het riool. Onze specialisten brengen eerst de situatie duidelijk in kaart en daarna lossen wij het probleem graag voor u op met een passend advies en bijbehorende apparatuur. Om u een indicatie te geven van de kosten van een rioolinspectie zullen deze ongeveer tussen de 100 en 200 euro liggen. Om de exacte kosten te bepalen kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder. 

Vandervalk+degroot helpt u met een rioolinspectie 

Heeft u last van stankoverlast en vraagt u zich af wat er met het riool aan de hand is? Onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Bel naar 013 - 531 35 00 of meld de verstopping zodat wij kunnen kijken of een rioolinspectie van belang is. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan graag verder! 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot