faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Ontstoppingsbedrijf

Tijden veranderen. Dit is maar goed ook anders leefden we nu alsnog op dezelfde manier als onze voorouders zo'n 300 jaren geleden deden. In deze tijd was er geen rioleringssysteem, waardoor het in de steden soms verschrikkelijk kon stinken. Gelukkig beschikt tegenwoordig iedere gemeente over een rioleringssysteem die zij zelf in beheer hebben. Dit is maar goed ook, want dankzij deze riolering kunnen wij al jaren gezond en veilig leven. Toch kan het gebeuren dat er opeens mankementen of verstoppingen komen in het rioleringssysteem. Om dit zo snel mogelijk te verhelpen voor uw inwoners, is het verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Vandervalk+degroot is zo'n bedrijf die al jarenlang de specialist is op het gebied van rioleringsbeheer. Heeft u als gemeente last van problemen met de riolering? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres! 

Uitbesteden aan een ontstoppingsbedrijf  

Overweegt u als gemeente om een samenwerking met ontstoppingsbedrijf vandervalk+degroot te beginnen? Dan kunnen wij als toonaangevend rioolrenovatiebedrijf in Nederland het rioleringsbeheer volledig uit uw handen nemen. Zo is de gemeente Haarlem u al eerder voorgegaan. In deze gemeente zijn wij momenteel samen met BAM verantwoordelijk voor de totale beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Hierbij neemt vandervalk+degroot het domein riolering geheel voor haar rekening. Deze nieuwe aanpak levert de gemeente Haarlem een reductie op in het aantal onderhoudscontracten, een overzichtelijke situatie en een hogere kwaliteit. Vanwege het afgesloten prestatiecontract ligt de verantwoordelijkheid geheel bij het ontstoppingsbedrijf. Hiermee hoeft de gemeente Haarlem niet meer om te kijken naar het rioleringsbeheer.  

Mogelijkheden voor bedrijventerreinen 

Beheert u het rioleringssysteem voor de openbare ruimte of voor uw bedrijf? Dan weet u als geen ander hoe tijdrovend deze klus kan zijn. Niemand weet immers wat de staat is van de riolering in uw gemeente of op uw bedrijventerrein. Hierdoor kan het lastig zijn om het juiste ontstoppingsbedrijf te vinden. Om tijd te besparen kunt u ervoor kiezen om het rioleringsbeheer volledig uit handen te geven. Bij vandervalk+degroot nemen wij deze taak graag van u over en zorgen wij ervoor dat de riolering in perfecte staat blijft. Zo voeren wij periodiek rioolonderhoud uit en kunnen wij het gehele rioleringssysteem controleren met behulp van een speciale foto of video. Dit wordt ook wel een putfoto genoemd. Door gebruik te maken van robots en camera's wordt geen enkele plek bij de riolering over het hoofd gezien. Bovendien zij wij bekend met de eisen uit de milieuvergunning. Op deze manier weet u zeker dat het rioleringsbeheer bij het ontstoppingsbedrijf vandervalk+degroot in goede handen is.  

Ontstoppingsbedrijf vandervalk+degroot inschakelen 

Ziet u een samenwerking met ontstoppingsbedrijf vandervalk+degroot wel zitten? Dat is een uitstekende keuze! Wij zijn graag uw partner rondom het zorgvuldig beheren en grondig inspecteren van uw riolering, bedrijf en openbare ruimtes. Van onderzoek en advies tot rioolinspectie, geen enkele klus is voor ons te gek. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden voor uw organisatie contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek en misschien zorgen wij er dan binnenkort voor dat uw riolering weer in orde is! 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot