VanDerValk+degroot Venhorst

Hét rioleringsbedrijf van Venhorst en omgeving

Denkt u er ook over na om al het beheer en onderhoud in de openbare ruimte of delen ervan uit te besteden aan een betrouwbare partner in Venhorst of omgeving? Wilt u geen omkijken naar reiniging, inspectie, of renovatie van uw complete bedrijfsterrein inclusief het rioolstelsel? Wilt u meer efficiency binnen vastgestelde beeld kwaliteitseisen en een hogere kwaliteit van het onderhoud? Dan is het uitbesteden van het rioleringsbeheer een goede optie en bent u bij ons aan het juiste adres.

Efficiënt rioolbeheer

VDV cleaning is uw partner voor het beheer van uw riolering. Van onderzoek en advies tot rioolinspectie, rioolreiniging, rioolrenovatie en databeheer. De diensten van VDV cleaning staan 24 uur per dag, 7 dagen op 7 paraat. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Waar vindt u ons?

VDV cleaning heeft vestigingen in het hele land. Voor alle werkzaamheden in de provincie Noord-Brabant kunt u terecht bij Vandervalk+degroot Venhorst, gelegen in de gemeente Boekel. Onderstaand ziet u de adresgegevens:

Vandervalk+degroot Venhorst
Statenweg 33
5428 GD Venhorst
Tel: +31 (0)492 321405 
email: zuid@valkdegroot.nl     

 
 

 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement Belangrijkste Diensten

VanderValk+deGroot

Vandervalk+deGroot