Kolkenreiniging

Een kolk zorgt ervoor dat (regen)water naar het riool stroomt. U ziet ze op de straat, in het trottoir of in een goot op de weg. Zo'n kolk heeft regelmatig reiniging nodig en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne, milieuverantwoorde kolkenzuigers zijn voorzien van GPS en zorgen voor een schoon resultaat met een gunstige prijs. Voor kleine kolken die niet bereikbaar zijn voor een normale kolkenzuiger hebben wij een ‘mini-kolkenzuiger’. Wilt u meer weten over kolkenreiniging? Neem dan contact met ons op.

Kolk Mini kolkenzuiger

Kolkenreiniging met GPS

De arm van de kolkenzuiger is uitgerust met een GPS ontvanger, waarmee de positie van de kolk wordt vastgesteld en de datum en het tijdstip van de reiniging. Op een mobiele PC en speciaal ontwikkelde software noteert de machinist direct de technische staat van elke kolk en de eventuele gebreken. Een uniek en accuraat programma dat het benodigde onderhoud in kaart brengt en u veel werk uit handen neemt. Onze software slaat de inventarisatiegegevens op in een SUF-KIB-formaat (Standaard Uitwisseling Formaat Kolken Inspectie Bestand). Op deze manier kunnen de gegevens ook later altijd gemakkelijk bewerkt of gekoppeld worden aan een beheerpakket.

Kolken GPS

Rapportage

Wilt u alle verzamelde gegevens aan het einde van het project terugzien? Wij maken een rapportage met het aantal kolken en gebreken per straat.

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland Verenigd Koninkrijk België Vandervalk + degroot
Nederland Verenigd Koninkrijk België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

zoom
zoom
zoom
zoom

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Vandervalk+degroot
Vandervalk+degroot