faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Kolkenreiniging 

Een kolk zorgt ervoor dat (regen)water naar het riool stroomt. De zogeheten kolkenreiniger heeft een lange 'slurf' die ervoor zorgt dat vuil in de kolk vervolgens wordt weggezogen. U ziet ze op de straat, in het trottoir of in een goot op de weg. Zo'n kolk heeft regelmatig reiniging nodig en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne, milieuverantwoorde kolkenzuigers zijn voorzien van GPS en zorgen voor een schoon resultaat met een gunstige prijs. Voor kleine kolken die niet bereikbaar zijn voor een normale kolkenzuiger hebben wij een ‘mini-kolkenzuiger’. Wilt u meer weten over kolkenreiniging? Neem dan contact met ons op. 

Kolk Mini kolkenzuiger

Kolkenreiniging met GPS 

Een mini-kolkenzuiger is een vrachtwagen voorzien van een grote tank met een zuigarm. De arm van de kolkenzuiger is uitgerust met een GPS ontvanger, waarmee de positie van de kolkenreiniging wordt vastgesteld en de datum en het tijdstip van de reiniging. Kolkenreiniging fungeert als opslag tussen de straat en het riool. De kolken vangen vuil op en laten vervolgens de doorstroming van regenwater eenvoudig doorstromen.  

Kolkenreiniging met speciaal ontwikkelde software

Op een mobiele PC en speciaal ontwikkelde software noteert de machinist direct de technische staat van elke kolk en de eventuele gebreken. Een uniek en accuraat programma dat het benodigde onderhoud in kaart brengt en u veel werk uit handen neemt. Onze software slaat de inventarisatiegegevens op in een RibX bestand (Riool Inspectie Bestand Xml). Op deze manier kunnen de gegevens ook later altijd gemakkelijk bewerkt of gekoppeld worden aan een beheerpakket. 

 

Kolken RibX stamdata
Bovenstaand ziet u hoe de gegevens van het kolken reinigen in RibX worden aangegeven.

Kolken RibX waarnemingen
Tijdens het reinigen houden wij alle waarnemingen in het RibX bestand bij. Behalve bovenstaande opties kunnen wij extra opties toevoegen, als u dat wilt. U kunt dan denken aan het merk van de kolk, soort deksel van de kolk etc.

Rapportage

Wilt u alle verzamelde gegevens aan het einde van het project terugzien? Wij maken een rapportage met het aantal kolken en gebreken per straat.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot