faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Riool vervangen? 

De rioolservice Vandervalk + De groot heeft een groot aanbod diensten als het aankomt op rioolrenovatie. Als u een beschadiging heeft in het riool hoeft dit niet meteen te betekenen dat uw riool of leiding daadwerkelijk meteen vervangen dient te worden. In de meeste gevallen is de ontwikkeling van rioolrenovatie zodanig ontwikkelt dat rioolrenovatie methodes het probleem in uw riool of leiding kan verhelpen.  

Rioolrenovatie  

Rioolrenovatie kent verschillende methoden om een ontstopping of ander mankement in uw leiding of riool aan te pakken. Wij maken gebruik van de volgende rioolrenovatie methoden: 

Voor meer informatie omtrent het renoveren van uw riool of leiding kunt u contact opnemen met onze specialisten. Vraag hier meer informatie aan omtrent rioolrenovatie. 

Riool vervangen indien renovatie niet voldoende is 

Indien renovatie het probleem van uw riool of leiding niet verhelpt moet u uw riool vervangen. Rioolsystemen van nu gaan tot wel 30 á 60 jaar mee. Indien de rioolbuizen ver genoeg zijn versleten kan renovatie dus niet altijd de uitkomst meer bieden. Het vervangen van uw riool is een grondige reparatie waar de nodige kosten bij komen kijken. Bij een riool vervangen dient de standleiding vervangen te worden en dit is een klus wat u beter kan aan uitbesteden aan één van onze experts.  

Riool vervangen: voor-en nadelen 

Het riool vervangen kent voor- en nadelen. Om te beginnen bij het goede nieuws is een riool bij vervanging volledig gerenoveerd, waardoor dit riool dus ook weer een goede 30 á 60 jaar meegaat. Het voordeel hiervan is dat de levensduur langer verlengd kan worden met rioolrenovatie en reparatie. Enkele nadelen van een riool vervangen zijn de hoge kosten. Het is namelijk duurder om een riool te vervangen dan een riool te repareren of te renoveren. Het is een tijdrovend proces en het sanitair is hierdoor tijdelijk buiten gebruik. Het sanitair moet namelijk aan de nieuwe riolering worden gekoppeld.   

Wat zijn de kosten van een riool vervangen? 

Wat het vervangen van een riool gaat kosten is afhankelijk van meerdere criteria: de materiaalkosten. Het aantal meters in het te vervangen riolering. Hoeveel meter er vervangen dient te worden is afhankelijk van de staat en de grootte.  
 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot