faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Rioolrenovatie

Heeft u een beschadiging in een riool of leiding? Dat hoeft niet meer zomaar vervangen te worden. Door de snelle ontwikkeling van diverse rioolrenovatiemethodes kan onze rioolservice een beschadiging repareren, of zelfs renoveren, waar eerder complete vervanging nodig was. 

Voordelen van rioolrenovatie:

Rioolrenovatie door vandervalk+degroot

Wij hebben verschillende renovatiemethoden:

Rioolrenovatie op maat

Tijdens inspecties blijkt vaak dat de strengen van een riool of leiding wel de goede afmeting en ligging hebben, maar dat de waterdichtheid, de stabiliteit of de afstroming niet helemaal goed is. Om schadebeelden van relatief geringe omvang snel en afdoende te repareren heeft de rioolservice  van vandervalk+degroot de beschikking over diverse deelrenovatietechnieken. Denk hierbij aan het relinen van strengen, het uitvoeren van deelreparaties waaronder de Quick Lock renovatiemanchet en putrenovaties.

Waterjet

Daarnaast kunnen we rioolrenovatie ook uitvoeren middels onze waterjet. Deze robot is in eigen huis ontwikkeld. De waterjet kan met behulp van een camera en een hogedrukwaterstraal zeer gericht afzetting, cement en wortels uit het riool wegsnijden, waardoor met een minimaal energieverbruik een maximaal resultaat wordt behaald. Ieder rioolstelsel vraagt om een andere methode voor reparatie en renovatie. Wij kunnen uw rioolreparatie van het begin tot eind verzorgen. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek en geven u advies op maat.

Rioolrenovatie door specialisten

Uw riool direct laten renoveren door onze specialisten? De rioolserivce van Vandervalk+degroot komt snel bij u langs om de rioolrenovatie uit te voeren. Omdat Vandervalk+degroot door heel Nederland en België vestigingen heeft, zijn we altijd dicht bij u in de buurt en kunnen we snel inspelen op iedere situatie.

Informatie aanvragen

Vraag hier uw informatie over rioolrenovatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

 

vandervalk+degroot

Vraag hier uw informatie over rioolrenovatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot