faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Rioolreiniging en Riool schoonmaken

De rioolservice van Vandervalk+degroot heeft een groot aanbod reinigingsvoertuigen waardoor we (gespecialiseerd) reinigingswerk van A tot Z uitvoeren, om u te ontzorgen. Van het reinigen van uw riolering tot de reiniging van verkeerstunnels. Wij komen bij u langs om alles schoon te maken en een geschikte reiniging uit te voeren.

Verschillende soorten reiniging:

Eigen materieel

Al het materieel maken we bij Vandervalk+degroot zelf: van het ontwerp tot aan opbouw en onderhoud. Wij maken gebruik van professionele rioolreinigers om zo op een professionele manier te werk te gaan. Daardoor kunnen we praktijkgerichte bevindingen direct toepassen, wat het materieel van onze rioolservice tot de beste in zijn soort maakt. Daarbij is ons personeel ervaren en gecertificeerd en dat bij elkaar opgeteld maakt Vandervalk+degroot de beste keuze op het gebied van (gespecialiseerde) reiniging.

Specialisten inschakelen die uw riool of andere vastzittende leidingen of kolken reinigen? Maak direct een afspraak met Vandervalk+degroot door het formulier in te vullen. Daarnaast neemt u ook gemakkelijk telefonisch contact met ons op.

Uw riool laten schoonmaken en reinigen door professionals

Heeft u last van een verstopt riool of andere situaties met het riool? Bent u op zoek naar een reinigingsbedrijf dat uw riool kan schoonmaken en reinigen? De rioolservice van Vandervalk+degroot helpt u graag met het reinigen van uw riool. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wij moeten doen om uw riool schoon te krijgen. Bij Vandervalk+degroot kunt u terecht voor elke soort rioolreiniging. Wilt u uw riool laten ontstoppen? Wilt u uw rioolpersleidingen reinigen? Of bent u op zoek naar een speciale reiniging? Aarzel niet om contact op te nemen met Vandervalk+degroot. Wij maken uw riool graag schoon zodat u geen last meer heeft van rare geuren of andere onaangename situaties!

Reiniging door vandervalk+degroot

Rioolreiniging; eigen manier van reinigen

Ieder rioolstelsel vraagt om een eigen manier van reinigen. Voor rioleringen met kleine diameters zijn bijvoorbeeld andere reinigingsmethoden nodig dan voor riolen met grote diameters. Vandervalk+degroot is gespecialiseerd in rioolreiniging en heeft hiervoor veel verschillende reinigingsvoertuigen en toebehoren in huis. Van de standaard combinatie bestaande uit een hogedrukwagen en een vacuümwagen voor de grote diameter, tot de combi-wagens en de recycle combi-wagens voor de rioolreiniging van kleine diameters. Ice-piggen, reinigen met schaafijs, behoort ook tot de mogelijkheden.

Rioolreiniging met combiwagens

Gemalen, pompputten, septictanks en kleine riolen liggen niet altijd op plaatsen waar ruimte genoeg is voor twee voertuigen. Met onze zelf ontwikkelde en gebouwde combiwagens kunnen wij wel op die plaatsen komen. Zo kan ons gecertificeerde personeel makkelijk te werk gaan en problemen met het riool gemakkelijk oplossen.   

Rioolreiniging door een combiwagen van vandervalk+degroot

Rioolreiniging met de recycle combi

De reclycle combi is voorzien van een ergonomische uitzwenkarm en afstandsbediening. De inzet van een recycle combi heeft een aantal belangrijke voordelen voor de reiniging van het riool:

Ook deze rioolreinigingsvoertuigen zijn door een team van 3D engineers en monteurs in eigen huis gebouwd.

Rioolreiniging door een recycle combi van vandervalk+degroot

Ontwikkeling van materieel in eigen beheer

Door al ons materieel in eigen beheer te vervaardigen, kunnen wij onze praktijkgerichte bevindingen direct toepassen op nieuwgebouwde voertuigen. Dit maakt het materieel van vandervalk+degroot tot het beste op rioolreinigingsgebied.
We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Omdat vandervalk+degroot door heel Nederland en België vestigingen heeft, zijn we altijd dicht bij u in de buurt.

Naast rioolreiniging kan vandervalk+degroot ook zorgdragen voor rioolinspectie en rioolrenovatie.

Informatie aanvragen

Vraag hier uw informatie aan over rioolreiniging en ontvang binnen 24 uur een reactie.

 

 

vandervalk+degroot

Meer informatie over onze reinigingsmogelijkheden?

Vraag hier uw informatie aan en
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot